Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

A kerekded.... szexi!!!

2013.03.25. 14:56

szerző: Tigers

398807 404951272878701 88737633 nVégre, végre, végre..... Valami beindult a kerekded formák divatvilágban való elfogadtatása érdekében is, sőt! Telt idomokkal egyre gyakrabban találkozunk a cìmlapokon is, ezeket a kiadásokat pedig hamar el is kapkodják! Az indok nem csak az, hogy végre valahára a formákra irányul a világ szeme, hanem mert egyszerűen ami igazán szexi és vonzó, az... KEREKDED!  

Oldalunkon időről időre bemutatjuk a Kerekded világ hireit, szolgálunk majd szépségápolási trükkökkel, divattanácsokkal és a kerekdedség lelki aspektusait sem hanyagoljuk el.

Jó szórakozást! 

elle cimlap   
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr315170700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása