Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Hova lettek a szupermodellek?

2013.09.30. 12:29

szerző: Tigers

Mi lett velük, mit csinálnak, kivel szűrték össze a levet? A 70-es (és egy kicsit a 80-as) évek szupermodelljeiről van szó, azokról, akiknek még személyiségük volt, a karrierjük nem 2 évig tartott és nem az alkohol-drog-fogyasztótabletták háromszögében éltek. További jellemzőjük, hogy "túlkorosan" is áradnak hozzájuk a modell -és reklámfelkérések.

1094026 644263458926593 1223285393 o

Lássuk, mit csinálnak ma a nagyok: 

Stephanie Seymour

3 botrányos, kölcsönös feljelentésekkel tarkított év után Axl Rose-zal, Stephanie a multimilliomos Peter Brant oldalán állapodott meg 1995-ben. Az idill 2009-ig tartott, amikor is elváltak (2 közös gyermekük született), 2010 azonban békülést hozott.

ste sezmour

Linda Evangelista

Elhíresült mondása szerint 10.000 dollárnál kevesebbért ki sem kel az ágyból. Fabien Barthez-zel, a francia futballválogatott egykori kapusával történt intermezzo után a divatszakmában milliárdos Henry Pinault-tól született gyermeke. A válás havi 46.000 dolláros feleség -és gyerektartást biztosított az egykori szupermodellnek (az úr ma már Salma Hayek férje). Szinte hihetetlen, de Linda már 48 éves.

lionda

Jasmeen Ghauri

Pakisztáni származású kanadai szépség idén tölti be 43. életévét. Utoljára 1996-ban Yves Saint Laurent showjában lépett kifutóra. Boldog házasságban él egy - egészen véletlenül - dúsgazdag üzletemberrel, Ralph Bernstein-nel.

yasmeen

Amber Valletta

Az amerikai válogatott röplabdás Chip McCaw-val kötötte össze életét, néhanapján bevállal egy-egy reklámmunkát. Inkább a köz érdekében aktivizálja magát, mint az óceánok vizének szennyezése ellen. Részt vett az amerikai elnökválasztási kampányban is, Obama oldalán. 39 éves volt idén.

amber

Karen Mulder

Az arisztokratikus megjelenésű, most 43 esztendős holland Mulder karrierje nem végződött olyan jól, mint kolléganőié. Megismerte a pszichiátriai klinikák világát (már amennyire magánál lehetett szegény), egy öngyilkossági kísérlet, valamint 2009-es párizsi letartóztatása kapcsán hallatott magáról az utóbbi időben (rátámadott a plasztikai sebészére).

karen

Tatjana Patitz

Német, most 47 esztendős, elvált és 9 éves kisfiával él egy kaliforniai birtokon 4 ló, 4 kutya és 2 macska társaságában. Rég elhagyta a kifutókat, mostanság plus size modellként is rendkívül keresett (évekig volt a Marina Rinaldi arca)

tatjana

Iman

A szomáliai szépség mintha semit nem öregedett volna, pedig immár 58 esztendős. Mint közismert, David Bowie-val élnek boldog életet immár 1992 óta. Mindemellett sikeres üzletasszony: saját kozmetikai vonalat kreált, ruhákat tervez és színésznőként is kipróbálta magát. 

iman

Renée Simonsen

A tizenéves lányok milliói irigyelték Renéet a 80-as években, amikor is sikerült elrabolnia a Duran Duran frontemberének, John Taylornak a szívét. A most 48 éves dán szépség aztán visszavonult a kifutóktól, pszichológusként diplomázott, újságíróskodott, majd gyerekkönyveket kezdett írni. Mindeközben azért szakított Taylorral. 

renee

Címkék: szupermodellek Linda Evangelista 70-es évek szupermodelljei Tatjana Patitz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr635540883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása