Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

A hosszú szoknya dícsérete

2013.06.04. 12:24

szerző: Tigers

Végre itt a nyár és elérkezett a hosszú szokynák ésa  hosszú ruhák időszaka!  

A kerekded hölgyek nyáron csak örülhetnek, végre nem kell többet vastag holmiba burkolózni, sokáig tartott idén a tél. Lényeg, hogy kerüljük a nagyon szűk, de a nagyon bő szabásokat is, mindkettő csak nagyít. Törekedjünk az egyenes fazonra, lehetőleg vékony anyagból (selyem, pamut). Tartsuk távol magukat ezenkívül a nagymintás ruháktól-szoknyáktól, szintén nagyítanak. A kis virágminta vagy az egyszínű (vagy maximum két szín kombinációja) viszont jöhet bármilyen mennyiségben és színben! (Talán a több szempontból is veszélyes fehéret kerüljük..). 

A hosszú szoknya kiegészítője felül mindenképpen egy egyszerű T-shirt (vagy akár atlétatrikó, az Intimissinél 2-3000 Ft-ért beszerezhető minden színben) vagy egy sima fehér ing. Annál jobb, minél jobban eltér a szoknya és a felső színe, a fehér viszont tuti választás bármilyen színű szoknyához.  A lábunkra vagy csillivilli lábujjközös szandált ajánlunk, nappali rohangászáshoz pedig egy fehér Converse a tökéletes választás, a szoknya eleganciáját ellensúlyozandó. A derékvonal kizárólag magas, hosszítva így az alsótestet és kiemelve a mellrészt.

Fontos még, hogy ha alul bő és lezser lett a szokyás look, a felsőrész legyen szűk fazonú (azért mértékkel, mint mindig:-)

Akár nappalra, akár estére tökéletes választás, nézzetek csak néhány példát, a modellek nem kerekdedek, de ez számunkra is a másolandó trend!

05dcd50841be7a042c9893aaf6a30df9


gonna lunga

gonna-lunga-2012-9

gonne.png

olivia-palermo-gonna-lunga

Címkék: hosszú szoknya hosszú ruha

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr615343392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása