Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Tudtátok, hogy vannak olyan ruhadarabok, amik kicsi és soványka testalkatra kifejezetten ellenajánlottak? Mégiscsak jobban áll egy fenékemelős-fenékkerekítős farmer egy méretes hátsón, mint egy icipici fokhagymán...:-)

Itt kellene beszélnünk arról is, hogy a férfiak társadalma hogyan szakad fenék-fan vagy cici-fan csoportokra, ez a téma azonban úgy gondoluk, megér egy külön post-ot, tehát egy másik alkalommal vesszük górcső alá.... A mai post tehát minden kertelés nélkül a fenék-fan férfiaknak és a fenékemelésre alkalmas, vagyis KerkDed nőciknek szól!

A farmeres fenékemelés titka három dologban rejlik: oldalvarrás, a zseb elhelyezése és a zseb formája. Íme a Liu Jo ajánlata: 

StyleLab LiuJo BottomUp7-1024x680

StyleLab LiuJo BottomUp4

liujo abbigliam pe9 1

LIU•JO-BOTTOM-UP-COLLECTION-IT.png

Hát ismerjük el, Kate Moss-on sem kutya a fenékemelés, a kerekebb verzió viszont még ennél is többet ad....

Címkék: Liu Jo bottom-up jeans fenékemelős farmer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr935387452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása