Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Igazi, formás nő kell nekem....

2013.11.13. 12:50

szerző: Tigers

Történelmi post ez a mai. A mai nappal végleg leszámolunk a "férfiak a soványakat szeretik" legendával. A férfiak, ha választhatnak, akkor a gusztusos domborulatokkal rendelkező nőket szeretik! A probléma az, hogy legtöbbször nem választhatnak, az ilyen nők ugyanis hamar elkelnek, ráadásul általában "alfa-hímek" veszik őket tulajdonba:-). 

A férfiak ízlését alakíthatják a divatirányzatok (jobban mutat mellettük egy piszkafa...?), ez azonban csak rövid távon érvényes. Ahogy megjelenik a férfi körül egy "igazi nő", megremeg a léc. Hány olyan férfiról hallottunk már, akinek otthon a meleg lakásban a sovány feleség főzi a vacsorát, a forró pillanatokban a férfi azonban a formás szeretőhöz húz! 

Régóta tudjuk, hogy a vonzások és választások fő mozgatórugója a biológia: minél "termékenyebb" egy nőstény, annál nagyobb népszerűsége lesz a  a hímek között. A termékenységnek pedig számos szemmel látható jele van: a széles csípő, nagy mellek és keskeny derék, egészséges és puha bőr, enyhe vagy kevés és világos szőrzet, valamint a húsos ajkak és természetes, nem festett, dús hosszú hajzuhatag mind-mind ennek jelei. 

És hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel még rendelkezniük kell a nőknek ahhoz, hogy elvegyék bármely férfi eszét? A római La Sapienza Egyetem felmérése szerint a nő legyen még játékos de elérhető, tudjon csábítani úgy az eszével, mint a testével, sokat mosolyogjon. És hogy mi nem tetszik a férfiaknak? Mint gyakran előfordul, a szélsőségeket mindenki kerüli. A nagyon visszahúzódó vagy túl nagyszájú hölgyek, a kihívó vagy túl feltűnő öltözködés, a túl férfias/fiús vagy a túlzottan dívás megjelenés, az agresszív vagy túlzottan provokatív magatartás. Sorolhatnánk még a kellemetlen tulajdonságokat, de lényeg a lényeg: mindenből egy kicsit!

IMG 9296

Címkék: az igazi nő

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr875631308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nazareus 2013.11.13. 20:20:21

"A mai nappal végleg leszámolunk a "férfiak a soványakat szeretik" legendával. A férfiak, ha választhatnak, akkor a gusztusos domborulatokkal rendelkező nőket szeretik!"

Nos, nem sikerült. Legalábbis az esetemben. Maradok a soványabb nöknél, ha lehetséges.

pushup 2013.11.13. 20:36:16

formás alatt a rengőhájú mangalicát kell érteni? már csak azért kérdezem, mert a férfiak alapból a formás nőket szeretik. és itt most formás alatt a nagy mellű, vékony derekú, esetleg kicsit szélesebb csípőjű* nőt kell érteni.
a baj az, hogy ilyenből kevés van. marad a - szélsőségeket tekintve - a plöttyedt zsírbüfé, meg a szikkadt piszkafa (nem elfelejtve, hogy mindkét irányban temérdek a fokozat).
nos, én ebben inkább a szikkadt piszkafa felé lendülnék inkább.
* a széles csípőt jókora eufemizmussal az orbitális segg helyett szokás használni, de én itt szigorúan szó szerint értettem.
ja, az hogy van, hogy az ember elvesz egy "szikkadt kórót", aztán az elfolyik, megzsírosodik, az ember meg ahelyett, hogy örülne, inkább szeretőt tart ... mondjuk pont vékony, sportosat.
süti beállítások módosítása