Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Mai postunkra az általunk legszebbnek ítélt kerekded modell bemutatását ígértük, egy a Szerkesztőségbe érkezett levél azonban ezúttal prioritást nyert. Franczia Nóra pszichológus keresett meg bennünket egy felhívással olyan témában, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül.

Kérésére publikáljuk a Testkép és Marketing Projekt Csoport felhívását.

Vegyetek részt Ti is  a kutatásban a KerekDed blog ott lesz!:

santel

"Kedves Hölgyeim!

Franczia Nóra pszichológus vagyok. Jelenleg egy csapat tagjaként a Testkép és Marketing Projekt nevű kutatáson dolgozom. Szeretnénk megvizsgálni, hogy a vizsgálat résztvevői hogyan vélekednek a női fehérneműreklámokról. Ezt abból a célból kutatjuk, hogy részletesebb képet kapjunk arról, hogy a hölgyek hogyan viszonyulnak ezekhez a médiafelületekhez, milyen hatást váltanak ki bennük a jelenleg alkalmazott marketingstratégiák.

Vizsgálatunkhoz önkéntes résztvevőket keresünk, akik szívesen vállalkoznak a kutatásban való részvételre. A tesztsor felvétele körülbelül 1 órát vesz igénybe. Hogy Önöknek ne kerüljön nagy fáradtságba a részvétel, az időpont és a helyszín tekintetében igyekszünk maximálisan alkalmazkodni Önökhöz Budapest területén.

Részvételével nagyon sokat segítene nekünk abban, hogy minél színesebb és reálisabb képet kapjunk a nők véleményéről, érzéseiről a mai médiafelületek üzeneteivel kapcsolatban.

Ha kutatásunk felkeltette az érdeklődését, és szívesen segítene bennünket részvételével, kérem jelezze nekünk az alábbi e-mail címen.

Köszönettel:

Franczia Nóra és a Testkép és Marketing Projekt csapata"

bimp.group@gmail.com 

 

Címkék: teszt Franczia Nóra Testkép és Marketing Projekt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr965304065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása