Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Fogyjunk vagy ne fogyjunk?

2013.07.09. 13:05

szerző: Tigers

Az igazság az, hogy ezen blog szerzője hosszú-hosszú időn át gazdagította nem a kerekded, hanem a KÖVÉR nők táborát (azt hiszem, a 120 kiló fölötti értéket nyugodtan nevezhetjük így) és egy bizonyos pontig egyszerűen soha nem merült fel benne, hogy le kellene - vagy le is lehetne - fogyni. Elnézést kérek mindazoktól, akik ebben a fázisban járnak vagy maradtak, ne értsenek félre, nem ítelünk mi el senkit. A blog kezdetétől fogva viszont az egészséges életmód és az egészséges önkép kialakítása mellett küzdünk. 

Hogy mi az az indok, ami egy kövér embert az életének megváltoztatására buzdítja, az végülis mindegy. Nekem a barátnőm kiabálta az arcomba hosszú-hosszú (évekig tartó...) türelmes diskurzus után, hogy kövér vagyok, hogy az emberek kinevetnek. És ráálított egy mérlegre is. 

Hát igen, mocsok a társadalom, szemetek, ha valaki mer különböző lenni, azonnal elítélik, kirekesztik, kinevetik. A kövérséget a lustasággal, a nemtörődömséggel, az önuralom hiányával azonosítják. A kövér ember csúnya. A kövér ember nem eszik, hanem zabál. Ilyen és hasonló frázisokat hallunk úton-útfélen. Tisztelet persze a kivételnek, akik túlsúlyukat valamilyen szervi probléma mellékhatásaként "nyerték", ilyen is van. Azonban a kövér emberek legnagyobb része le tudna fogyni, ha rendszeresen és egészségesen étkezne és elkezdene mozogni. Nem a soványság a cél.... A KEREKDEDSÉG! Valamint az egészség és a jó közérzet..... Sok sikert mindenkinek!

169689 f260

Címkék: kövérség diéta fogyás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr255397402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása