Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Elena Miró 2013 tavasz-nyár

2013.04.24. 16:38

szerző: Tigers

Elena Miró azoknak a tervezőknek az egyike, akik tényleg kerekded nőknek terveznek sőt, még a kifutóin is valóban kerekded lányokat foglalkoztat. Sok más plus size tervezővel ellentétben nem egyszerűen nagy méretű ruhák kerülnek ki a kezei alól, hanem tényleg figyelembe veszi a molettek testi sajátosságait. Varrásvonalai (nézzétek csak a lenti kollekciót) kifejezetten karcsúsìtóak, az anyagok lengék, puhák. 

Miró ruhái nem a legolcsóbbak közé tartoznak, de azért még megfizethetőek. Mi a "keveset de jót" elvet vallva szìvesen befektetnénk ezekbe a darabokba..., nézzétek a 2013 tavasz-nyári kollekció néhány darabját. 

miro 010[1]

Szuperkényelmes ingruha nyári meleg napokra

miro 012[1]

Azért ezt a ruhát bármikor, de bármikor felvennénk....

miro 013[1]

Ez csak a bátrabbaknak...:-)

miro 014[1]

A fidres-fodros felsőrész szintén a bátraké..

miro 022[1]

Ez pedig az enyém (kéne hogy legyen:-)

miro 032[1]

És végül egy álomszép klasszikus... a hosszú nyári ruha.

Címkék: Elena Miró 2013 tavasz-nyár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr925244944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása