Örök témánk: a NŐ

Minden, ami öltözködés, márkák, ruhák, modellek, mi áll jól és mi nem, valamint a telt idomok dìcsérete a másik oldalról: mit mondanak a férfiak..?

Friss topikok

Kíméletlen méretezés

2013.03.29. 11:09

szerző: Tigers

A változások megindulását jelzi, hogy már Olaszországban, a soványságot talán leginkább pártolók hazájában is találunk kerekded modelleket úgy a kifutókon, mint a vezető divatlapokban.

Elég belegondolni, hogy az olasz ruhák méretezése mennyiben különbözik a német vagy akár a már jól ismert európai mérettől. az európai 44-es méret - ami a legelterjedtebbnek számít Európában - olasz megfelelője a 48-50, a német 44-es pedig Olaszországban kíméletlenül az 50-es kategóriába tartozik.

következő postunkban bemutatjuk az európai mérettáblázatokat, addig is: Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden kedves kerekded olvasónknak!

modelle-extralarge-500

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekded.blog.hu/api/trackback/id/tr45179515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása